enro +373 79 111644 info@visit-moldova.md

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+373 79 111644 info@visit-moldova.md
enro

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Drumeție prin Moldova

0
Price
From€600
Price
From€600
Booking Form
Enquiry Form
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1366

De ce să rezervați cu noi?

 • Fără griji garantat cel mai bun preț
 • Asistența clienților 24/7
 • Tururi și evenimente customizate
 • Asigurarea călătoriei
7 Zile
Chișinău
Moldova
Detalii despre tur

Punctul de Pornire & Întoarcere

Oriunde în lume

Ora Pornirii

Cu 3 ore înainte de îmbarcare

Prețul include

 • Cazare la un hotel de 4 *, BB (DBL)
 • Ghid de vorbire engleză
 • 1TL gratuit în SGL
 • Transport conform programului. Mini autobuz 20 locuri
 • Prânzuri conform programului
 • Bilet de intrare la vinării, muzee și agro-pensiuni

Ce să luați cu voi?

 • Pălărie sau chipiu
 • Încălțăminte comodă
 • Umbrelă
Itinerar

Ziua 1 Sosire

După aterizarea dvs. în Aeroportul Internațional Chișinău, veți fi preluați de către ghid și transferați la hotel, unde veți avea timp, să luați masa de prânz / cină și să vă pregătiți pentru turul care începe în ziua următoare.

Ziua 2 Donici - Curchi - Vartely - Cricova

Ziua va începe cu transferul la Muzeul Donici situat într-un mic sat, de unde excursia va continua printr-o frumoasă pădure-Parcul Național Orhei. Traseul se termină la Mănăstirea Curchi – una dintre cele mai vechi mănăstiri, care are titlul „Una dintre cele mai frumoase arhitecturi basarabene”. După prânzul la o cramă din apropiere, vă veți încheia ziua cu o vizită și o excursie la cramele subterane Cricova.

Ziua 3 Furceni - Butuceni - Orhei vechi

Our morning drive takes us from Swiss lakes to Swiss Army. At the once-secret Swiss army bunker at Fortress Fürigen, we’ll see part of the massive defense system designed to keep Switzerland strong and neutral. Afterward, a short drive into the countryside brings us to the charming Alpine village of Engelberg, our picturesque home for the next two days. We’ll settle into our lodge then head out for an orientation walk. Our stroll through the village will end at the Engelberg Abbey, a Benedictine monastery with its own cheese-making operation. You’ll have free time to wander back before dinner together. Sleep in Engelberg (2 nights). Bus: 1 hr. Walking: light.

Ziua 4 Old Duruitoarea - 100 Mounds - Cobani & Butesti Rocky Hills - Balti

Ziua va începe devreme cu o plimbare lungă spre partea de nord a Moldovei.

Prima oprire va fi Duruitoarea Veche. Ca rezultat al săpăturilor arheologice, aici au fost descoperite petrificări din epoca de gheață și rămășițe ale unei civilizații antice, care a făcut-o cunoscută în întreaga lume. Urcați până la peștera din apropierea satului – care este o fostă așezare umană din perioada paleolitică inferioară. Faptul că acesta era un adăpost natural al omului preistoric l-a adus la peștera de renume internațional. După aceea, faceți o plimbare până la stânca superioară a Defileului Duruitorea, admirând satul pe o parte și podgoriile pe cealaltă parte, apoi mergeți până la cascada numită „Duruita”.

După prânz la un camping, continuați spre monumentul naturii „O sută de movile”. Este singurul loc din Europa, unde sunt concentrate sedimentele marilor străvechi. Conform unei versiuni, această ușurare s-a format acum 10-20 de milioane de ani.

Vom continua să exploram regiunea satului Cobani spre Dealurile Butesti. Plimbarea este de-a lungul râului, cu câteva puncte mai înalte pentru a urca pe jos. De asemenea, va fi o oprire la peștera Butesti, care dintr-un anumit punct de vedere, amintește un elefant.

Finalizați-vă ziua cu check-in la un hotel din orașul Bălți.

Ziua 5 Trinca - Gordinesti - Brinzeni - Balti

O altă zi uimitoare începe cu transferul în satul Trinca, de unde începe frumoasa excursie de 2 ore. La început faceți o vizită la vechea fântână rămasă de la strămoșii noștri, care se află la marginea satului. După aceea, începeți drumeția prin Defileul Trinca este un monument de natură geologică sau paleontologică din districtul Edineț. Acest defileu s-a format în urma acțiunii râului Draghiște asupra recifului de calcar Badenian-Volhinian.

Bucurați-vă de un picnic pe deal, înconjurat de natură.

Continuați cu urmărirea prin defileul Brinzeni, lângă sat, se întinde de-a lungul malului unui alt râu – Racovăț, care curge prin mai multe monumente ale naturii aceluiași cartier – „La castel”. Pe cealaltă parte a râului care traversează pasul, veți vedea o peșteră (inaccesibilă deocamdată), în care sătenii locali își ascundeau bunurile cu ani în urmă, când a fost anunțată inundarea regiunii. De asemenea, veți vedea rămășițele vechii mori de apă, care în zilele noastre a fost lăsată în totalitate în puterea naturii, fiind acoperită de plante.

Ziua 6 Transnistria

După check-out, mergem de la Bălți la regiunea transnistreană. Ajungem acolo la timp pentru prânz, după care mergem să explorăm pe jos orașul Tiraspol. Veți vedea monumentul lui Lenin, tancurile din ultimul război mondial și multe alte structuri sovietice care vă vor asigura că vă vor transporta înapoi în timp. Ultima oprire a zilei este Bender Fortress. O construcție frumoasă care deține o istorie amplă. Aici veți auzi povestea turcilor și a lui Carol al XII-lea care au fugit aici. Acum teritoriul este ocupat de armata rusă. Pe teritoriul său veți găsi un mic muzeu, precum și Sala Torturii.

Ziua 7 Plecarea

Este ziua în care ne luăm rămas bun și promitem să ne întâlnim din nou pentru o altă aventură în Moldova!

Hartă
Poze